Paino tänä aamuna 80.1 kg eli kilon verran on viikossa pudotusta. Ihan lupaava alku, mutta tiedä sitten kuinka paljon tuossa on sellaista ihan tavallista painon heittelehtimistä.
Torstaina iski flunssa, siitä lähtien on ollut huono olo; kurkku tosi kipeä ja päätä särkenyt.Torstai-iltana kävin vielä kuntosalilla, mutta sen jälkeen en ole pystynyt kuntoilemaan, niin huono on olo ollut. Varsinkin eilen kyllä ahdisti, kuinka ruoka oli koko ajan mielessä. Vaikken missään kauheassa nälässä olekaan ollut, niin mieli on tehnyt syödä koko ajan enemmän. Mä en ole niinkään makean perso kuin suolaisen ja rasvaisen. Eli ahdistusta on tuottanut pidättäytyminen kunnon juustosta ja ruokaillessa pysyminen esimerkiksi pienessä määrissä ihania itse tekemiäni uuniperunoita. Tiistaina olin yksissä juhlissa, joissa söin vain pienen annoksen salaattia. Täytekakuista ja muista herkuista pidättäytyminen ei ollut ollenkaan vaikeaa, vaikka kateellisena katselin ihmisiä jotka ilman huonoa omatuntoa herkuttelivat sekä suolaista että makeaa. Join kyllä viiniä.
Perjantaina kävin tapaamassa yhtä personal traineria, ens viikolla menen vielä yhden toisen juttusille. Varmaan jommankumman kanssa aloitan harjoittelun, mutta viime viikon vaihtoehto on mulle kyllä liian kallis. Joutuisin ottamaan vain semmoisen kerran kuussa tapaamispaketin, tiheämpään ohjaukseen ei ole varaa. Tyyppi oli kyllä tosi mukava ja varmasti hänellä olis paljon annettavaa sekä motivaatioon että treenaukseen. Ens viikon tyypistä mulla ei ole ihan niin hyvät vibat, mutta voin olla väärässä. Hänen ohjauksessaan harjoittelu olis edullisempaa. Tarkoitus olis aloittaa ens viikolla kuntotestillä, mutta saa nähdä voinko näin puolikuntoisena siihen osallistua. Ruokapäiväkirjaa olen pitänyt. Vaikka itsestä tuntuu etten syö juuri mitään, niin silti paperilla näyttää että syön hirveitä määriä ja koko ajan!
On kyllä musta tosi ahdistavaa tämä jatkuva itsensä tarkkailu ja ruoan ajattelu. Mutta ehkä se helpottaa jossain vaiheessa vai helpottaako?
Tiukka viikko olis tulossa töissä ens viikolla. Saa nähdä miten selviän kun on tämä tautikin päällä.