Olipa mukava ilta ystävien kanssa! Sekä ruoka että juoma olivat herkullisia ja niitä oli tarpeeksi. Valvottiin johonkin xx asti, heräsin yhdeltä iltapäivällä. Meille jäi myös odottamattomasti yövieraita, joiden kanssa oli mukavan rentoa oleilua kahvin, aamiaisen, sanomalehtien ja innoittavan keskustelun kera. Ihanan leppoisaa.

Päivän syömiset:
- kahvia, sämpylä jonka päällä 10% juustoa ja tomaattia
- kaksi kalapihviä
- läkerol-pastilleja
- eilisiä perunoita kananmunan kanssa paistettuna
- vähän raejuustoa, väinämöisen palttoonappeja muutama

Edit klo 22:
On ollut leppoisa mutta vähän nihkee ilta. Päätettiin lähteä lapsen kanssa uimahalliin ja aloin etsiä sarjakorttiani, jossa on varmaan ainakain 30 kertaa käyttämättä. No, sekaisen työpöytäni eikä makuuhuoneen piirongin kätköistä sitä löytynyt, ja muhun iski hirveä stressi, että olenko hukannut tai onko joku varastanut sen. Korttia ei löytynyt, mutta lähdettiin silti. Puolivälissä matkaa tajusin, että olin unohtanut uimapukuni kotiin joten ei kun takaisin sitä hakemaan. Kun vihdoin päästiin uimahalliin, siellä oli tuuraajan tuuraaja töissä, joka ei osannut ottaa minulta maksua pankkikortilla. Aikaa tuhraantu kun piti joku tyyppi kutsua paikalle. Kun sitten pääsimme pukukoppiin ja saimme itsemme riisuttua, tajusin että ei hitto, mulla ei oo kaapin lukitsemiseen tarvittavaa 50 sentin panttia! Voi helkkarin helkkari. Mulla oikeesti meinas pinna palaa. Eli sit puin päälleni ja takaisin lippuluukulle 50 sentin panttia ostamaan pankkikortilla. Mahtavaa sähläystä. Itse olen uimahallissa ainakin kolme kertaa antanut jollekin 50 sentisen, kun he ovat vasta riisuunnuttuaan ja asetuttuaan tajunneet että pantti puuttuu. Mutta nyt sen kerran kun minulta se puuttui, kukaan ei tarjoutunut apuun vaikka mulla oli lapsikin mukana. Ihan oikeesti tuli mieleen, että miksiköhän sitä itse auttaa toisia ihan vain auttamisen ilosta jos ihmiset oikeesti on tuommoisia törppöjä...
No, loppulta ehdimme vähän uida ja saunoa. Lapsi oli iloinen, mutta minä vähän pinna kireällä. Kun pääsimme kotiin, aloin pino pinolta käydä kaikkea työhuoneessa läpi. Ehkä noin tunnin etsimisen jälkeen kortti löytyi. Jes. Hyvin menee.
Nyt pitäisi tehdä pari hommaa, mutta en tiedä jaksanko. On vähän nuha ja yskäkin. Olen varannut kirppikseltä paikan ensi viikoksi. Olisin voinut tänään viedä sinne jo kamoja, mutta en jaksanut. En ole jaksanut tehdä hintalappujakaan. Kai raahaudun kamoineni sinne huomenna toivoen että saan ne siellä jotenkin järkevästi hinnoiteltua ja esille.