Ostin tänään törkeän kalliit juoksukengät ja sukat. Kävin sitten lenkillä, 51 min, 413 kcal, maksimisyke 159 ja keskisyke 140. Kengät tuntu kyllä tosi hyvältä jalassa, mutta silti meinasi jalkapohjat ja muutama varvas hieman puutua juoksun aikana. Pelko hiipi perseeseen, että ettei kai tullut ostettua väärät kengät. No, sitä ei voi vielä tietää. Pitää antaa kengän mukautua jonkun aikaa ja jalan tottua, uskon että kyllä se siitä. Toisaalta, vaikka kuinka kaupassa kokeilee kenkiä, ei voi tietää miltä oikeasti jaloissa tuntuu lenkin jälkeen.
Tänään olen syönyt yhden rasvattoman viilin aamupäivällä, myöhäisellä lounaalla kaksi viipaletta mallasleipää, päällä kalkkunaleikettä, 9% edamia ja kurkkua sekä danonen suklaa mousse vanukkkaan, illalliseksi couscous salaattia ja kanafileen.
Lapset on syöny jäätelöö ja keksiä, mun ei oo yhtään tehnyt edes mieli. Harkitsin yhden keksin syömistä, mutta lapset olivat jakaneet keksit keskenään eivätkä pitäneet ajatuksesta että ottaisin jommalta kummalta yhden keksin. Ihan ok. En siis syönyt.
Nyt lasi viiniä, aamulla aikaisin töihin.