Voi helvetti tätä kurkkukipua. Heräsin yölläkin kipuun ja otin kovemman särkylääkkeen (kolmio). Aamulla olo ei ollut yhtään parempi, mutta kolmiolääkkeitä en ole nyt päivällä ottanut. Olen juonut ehkä noin 10 kupillista rooibos-teetä ja nyt itse asiassa tuntuu että olo alkaa hieman helpottua.
Soitin eilen lääkärille jolla kävin ja valitin kun mitään muutosta parempaan ei ole tapahtunut. Hän sanoi, että sitten kyseessä ei olekaan bakteeri vaan virus, johon ei oikeastaan auta mikään. Elimistön täytyy itse hoitaa itsensä. Soitti sitten apteekkiin reseptin kovempia särkylääkkeitä varten.
Mutta hitto että mua ottaa päähän! Just kun olis aikaa kuntoilla kunnolla, tehdä kotona kaikenlaista ja olla aktiivinen, niin on sitten tämmöinen todella kivulias kipu kurkussa ettei edes viinistä pysty nauttimaan.

Päivän syömiset:
- kaksi pientä palaa ruisrevittyä, toisen päällä hummusta, 10% saraa ja tomaattia, toisen hummusta, kalkkunaleikettä ja tomaattia, kahvia
- paljon rooibos-teetä
- itse tehtyä perunasalaattia, jossa uusia perunoita, papusekoitusta, 19% mozzarellaa, sipulia, basilikaa, mustapippuria, balsamicoa, oliiviöljyä, suolaa sekä puolitoista kanan minuuttipihviä, teetä
- myöhemmin pieni annos perunasalaattia lounaalta
- neljä hapankorppua, joista kolmen päällä 9% polaria ja kurkkua, yhden päällä kalkkunaleikettä ja kurkkua, pieni annos 0.2% rahkaa, jossa pakastevadelmia ja ripaus raakaruokosokeria, paljon teetä
- kaksi pientä palaa leipäjuustoa ja n. 10 cashew-pähkinää

Edit klo 21:
Runsas teen juonti tuntuu helpottavan kurkkukipua -tai ehkä se alkaa muutenkin hellittämään. Lenkille en uskaltanut lähteä, mutta tyttäreni kanssa käytiin pyöräillen kaupassa. Pyöräilyä tuli n. 55 min, mutta hyvin kevyttä kun lapsi ajoi omalla pyörällään eli meno oli verkkaisaa.
Koti on kuin pommin jäljiltä kun yritetään tehdä kesken olevia sisähommia. Tai tällä hetkellä mies tekee ja minä vähän autan tai siivoilen tai siirtelen tavaroita paikasta toiseen ja välillä teen ruokaa. Ehkä tää kaaos joskus helpottaa, mutta en ole kyllä ihan varma.