Eilen oli kiirettä ja 8 tuntia olin tien päällä. Syömiset oli ihan ok, vaikka mies ostikin automatkalle perunalastuja. Söin mielestäni aika vähän, mutta ehkä about 50 g kuitenkin 'less fat' sipsejä. En saanut oikeastaan mitään nautintoa tästä. Aamupalaa en syönyt, lounaalla 2 kalapuikkoa ja jälkuuniviipale, jonka päällä kalkkunaleikettä ja 9% edamia, autossa noita sipsejä, n. klo 19 fruitie ja viipale jälkiuunileipää, jonka päällä 5% aamupalajuustoa, illalliseksi 3 savustettua siikaa, vähän perunamuusia ja kurkkua. Kävin juoksemassa 33 min.
Tänään söin lounasaikaan banaanin ja puolikkaan sämpylän, n. klo 15.30 Stokkan well being vehnänjyvä-kanasalaattia, pari karkkia, n. klo 19 1 savusiika, reilusti katkarapusalaattia ja yks viipale jälkiuunileipää, jonka päällä 5% aamupalajuustoa. Lisäksi olen juonut light limua.
Tänään en ole käynyt lenkillä, koska olen taas ollut ajossa melkein koko päivän. Vein miehen junalle ja kävin pikaisesti kaupungilla tyttäreni kanssa. Ostin Minna parikan kengät! Gsus. Haaveilin niistä hulluna viime syksynä, mutta en löytänyt sopivaa mallia/kokoa. Nyt yks pari oikeata kokoa ilmaantui eteen enkä voinut muuta kuin ostaa... No, nyt sitten omistan yhdet Minna Parikat. Aika upeat ovatkin, mutta hieman mietityttää, kuinka paljon niitä tulee käytettyä.