Valvoin kamalan myöhään ja nyt on vähän niska- ja päänsärkyä. Lisäksi takareisissä tuntuu eilisessä testissä ponnistelu. Tein eilen vielä 35 min kotijumpan naapurilta lainaksi saamallani Gymstickillä. Kalorien kulutuksen kannalta se oli ihan tyhjänpäiväistä (alle 100) ja muutenkin aika outoa. Jotkut liikkeet tuntuivat Gymstickillä hyviltä ja toimivilta, mutta jotkut olivat kyllä aika teennäisiä ja hankalia. Ehkä kokeilen vielä muutaman kerran uudestaan.
Personal trainerini kanssa menen ensi keskiviikkona kuntosalille ja hän tekee mulle toiminnallisen harjoitusohjelman. Luultavasti harjoitteluohjelmani tulee olemaan sellainen, että 1-2 kertaa kuntosalia viikossa ja 2-3 lenkkiä tietyillä sykerajoilla. Ihanaa päästä ohjattuun harjoitteluun.
Aamupaino tänään 76.3 kg eli hyvä on suunta. En ole kyllä syönyt kovinkaan paljon, varsinkin proteiinia tiedän että en ole saanut riittävästi. Pitäis lisätä rasvatonta jogurttia, viiliä, rahkaa ja raejuustoa ruokavalioon. Kanaa tai kalkkunaa en kyllä nykyistä enemmän pysty syömään. Soijatuotteitakin voisi vaihtoehtona yrittää lisätä, ja tietty linssejä ja papuja.
Mutta nyt ensisijaisena tavoitteena on päästä alle 70 kg painoon. Sen jälkeen loppu on hienosäätöä. En halua tuijotta vaakaa ja tarkkailla itseäni ja syömisiä vuositolkulla. Haluan päästä laihduttamisesta painonhallintaan, mikä tietenkään ei lopu koskaan.

Päivän syömiset:
- kahvia, monivitamiini ja magnesium
- rasvatonta rahkaa jossa pakastevadelmia ja ripaus sokeria
- n. klo 13.30 kaksi viipaletta ruisleipää jonka päällä 2% tuorejuustoa, 17% juustoa ja kurkkua, raejuustoa, Vitalinen kevyt suklaamousse, nektariini
- n. klo 18.30 tom kha gai -keittoa ja salaattia jogurttikastikkeella
- n. klo 21.30 neljä näkkäriä, jonka päällä salaattia ja paistettua kevyt chevreä (13%)
- cavaa
- n. klo 23 kaksi ruistoastia, jonka päällä tonnikalaa (vedessä), valkosipulia, tomaattia, 10% juustoa ja chilikastiketta