Kiireinen päivä, tai ehkä enemmänkin outo. Aamupaino oli taas enemmän, ne leivät eilen illalla olivat liikaa. Tiesin kyllä sen, mutta ajattelin että kerrankin nautin muun perheen kanssa lämpimistä voileivistä. Ne oli kuitenkin tehty kevyellä juustolla jne. Mutta vähän on junnaava fiilis painon kanssa. En ole varma onko yhtään pudotusta tällä viikolla tulossa.

Päivän syömiset:
- aamulla kahvia
- n. klo 13 Islannin kalapataa seillä ja puolitoista lasia smoothia
- n. klo 19.30 kaksi palaa tonnikalapiirakkaa (kaivoin netistä kevyen pohjan ohjeen, siihen tuli vain 2 rlk oliiviöljyä ja 1 dl kevyttä kermaviiliä) jossa täytteenä tonnikalaa vedessä, tuoreita herkkusieniä, kevätsipulia sekä munamaito jossa kaksi munaa, 1 dl kevyttä kermaviiliä ja maitoa, päällä 17% juustoraastetta. Lisäksi reilusti salaattia (jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia).
- klo 23.30 hieman Proseccoa

Lapseni täytti vuosia muutama päivä sitten, huomenna on kavereita tulossa kylään. Leivoin täytekakkupohjan ja kaksi mokkapalapohjaa, jotka viimeistelen huomenaamuna. Leipomusten jälkeen kävin lenkillä, juoksin 41 min, 329 kcal josta 55 % rasvaa, keskisyke 139 ja maksimi 170 (otin lopussa hirmuspurtin).

Sain eilen myös suruviestin. 32-vuotias serkkuni, nuori kaunis nainen, ammatiltaan lääkäri, oli löydetty tiistaina kotoaan kuolleena. Hieman hiljaiseksi vetää.