Paino oli tänä aamuna 75.6 kg. Laitoin sen viikkopainoksi, sillä pitkään aikaan en ole tuonne viikkopainoa päivittänyt. Ajattelin vaihtaa punnituspäivän sunnuntailta jonnekin muualle, olkoon se nyt sitten tiistai. En ole ajatellut käydä vaa'alla kovin usein, katsotaan nyt mihin rytmiin tämä homma asettuu. Pääasia, että paino on nyt tullut vähän alas ja olen parantunut kauheasta nielutulehduksesta. Tänään on aikomus mennä functional training -jumppaan.
Ihanaa olla kotona, sillä vatsani alkaa heti toimia paremmin ja nautin siitä tunteesta, että voin itse laittaa sellaista ruokaa kuin haluan, silloin kun haluan tai sitten mennä jonnekin syömään. Jotenkin vanhempieni luona tulee sellainen rajoittunut olo, etten ikään kuin hallitse omaa elämääni. En osaa sitä oikein selittää, mutta ihana on olla omassa tilassa.

Päivän syömiset:
- kahvia, rasvatonta maustamatonta jogurttia jossa puolikas banaani ja kauraleseitä
- pala tofumunakasta, kolme lämmintä ruispalaa, joissa tonnikalaa vedessä, keijua, chilikastiketta, 9% edamia, basilikaa ja mustapippuria
- light siideri, yksi retiisi, pari vadelmaa
- reilusti kesäkurpitsavuokaa jossa kesäkurpitsaa, soijarouhetta, tomaattia, kookos-lime -ruokakermaa, 10% sulatejuustoa, chiliä, mustapippuria, suolaa, soijakastiketta, Proseccoa

Edit klo 19:
Kävin functional training -lihaskuntoharjoittelutunnilla. Oli aika rankkaa ja itse asiassa mukavaa. No, itsestä riippuu aika paljon kuinka rankasti haluaa tehdä, mutta mulle oli tosi hyvä. Kesto 57min, 317 kcal josta 55% rasvaa, keskisyke 115. Mun pitää ehdottomasti käydä kuntosalilla tai esim. tolla fun-tunnilla, jotta harjoittelu olisi tarpeeksi monipuolista. Pelkkä juoksuhan on aika yksipuolista harjoittelua. Just nyt painon ja syömisten kanssa jotenkin hyvä olo (ehkä tää menee kohta ohi). Mulla on ollut viime päivinä semmoinen kunnon nälkä, että todella tekee mieli oikeata ruokaa. Terveellistä, mutta niin että kunnolla saa syödä eikä vähän jotain näkertää. Äsken laitoin uuniin KG-lehdestä löytämäni reseptin, jossa on kesäkurpitsaa, soijarouhetta ja tomaattia sulatejuusto-kookoskastikkeessa. Vesi ainakin tuli kielelle sitä valmistellessa. Ruoka on nyt uunissa, toivottavasti se niin hyvää kuin kuvittelen.