Pääsin sitten eilen syömään siikaa ja saunomaan. Oltiin perillä sen verran myöhään ja oli niin kova nälkä, etten jaksanut lähteä lenkille. Pitää tänään käydä jossain vaiheessa. Nyt on pakko lähteä kauppaan, sillä täällä vanhempieni luona ei ole oikein mitään syötävää... He ovat aina töissä ja syövät siellä, joten kotona heillä ei ole koskaan juuri mitään. Sentään löysin tyttärelle muroja paketin pohjalta ja sen verran maitoa, että hän sai jotain aamiaista. Itselleni jääkaapissa ei kertakaikkiaan ollut muuta kuin tuo jogurtti. Jostain syystä mulla on kauhea nälkä, joten nyt kauppaan.

Päivän syömiset:
- kahvia, Danone Activia jogurtti
- ruispala jonka päällä tuorejuustoa, kaksi näkkäriä joiden päällä 5% juustoa ja kurkkua, kahvia
- annos kanaa, vihanneksia ja riisiä kiinalaisessa ravintolassa
- kahvi ja viineri
- kanafile, runsaasti salaattia jossa jäävuorisalaattia, kurkkua ja sipulia, puolitoista palaa rieskaa, päällä 17% edamia, light siideri

Edit klo 19.40:
Mikähän helvetti muhun tänään meni kun piti se hemmetin viineri vetäistä napaan. Jotenkin rasitti kun melkein koko päivä meni taas autossa istuessa ja kaiken maailman epämääräisyyden parissa. Miehelle oli aikomus ostaa kengät, mutta eihän siitä mitään tullut kun hän on niin mahdoton ja mahdottoman hankala. Mutta asiaan siis tuhraantui koko päivä. Sitten vanhempieni luo takaisin tullessa emme mahtuneet lauttaan, vaan jouduttiin odottamaan rannassa melkein kaksi tuntia. Turhauttavaa.
No, äsken kävin lenkillä ja kohta lähden saunaan. Ehkä tämä tästä.
Lenkki 43min, 356 kcal josta 40% rasvaa, keskisyke 142.
Jotain tekis vielä tänään mieli syödä. En tiedä mitä se vois olla ettei ihan hulluna tulis noita kaloreita...