Maureenin siivousprojektin inspiroimana olen pessyt joitakin ikkunoita, pyykännyt kirpparille joutavia vaatteita ja vähän muutakin sekä hinkannut mieheni työhuoneen lattian puhtaaksi maalinroiskeista. Tämä tarkoittaa sitä, että tänään hän vihdoin saa muutettua työpisteensä keskeltä olohuonetta omaan työsoppiinsa. Jihii!
Työnteko tuntuu vähän nihkeeltä...olen jotain tehnyt, mutta en oikein saa mistään kiinni. No, huomenna on kampaajan lisäksi toimistopäivä ja saan asioita varmasti hyvin eteenpäin.

Päivän syömiset:
- fitness-muroja ja luomukevytmaitoa, yks siivu mallasleipää jonka päällä 12% tuorejuustoa, 11% saraa ja kurkkua, kahvia (aamiainen)
- kolme uutta perunaa, 6 kuitupitoista kalapuikkoa, kevyttä kermaviilikastiketta, jäävuorisalaattia ja paprikaa (lounas)
- nektariini, kolme hapankorppua Pirkan juustodipin kanssa, pieni annos Pirkan marjajogurttijäätelöä, kuppi kahvia (välipala)
- purkki 1,5% raejuustoa, mallasleipä jonka päällä kevyttä kermaviilikastiketta ja viipale kylmäsavulohta, valkoviiniä (illallinen)
- kolme hapankorppua Pirkan juustodipin kanssa, punaviiniä (iltapala)