Olen vielä reissussa ja töiden kanssa on ollut niin hektistä, etten ole ehtinyt kirjoittaa.

Syömiset on ollut aika ok, mutta en ole mitenkään erityisen vähällä ruoalla ollut.

Yritän muistella eilisiä syömisiä; en muistaaksen aamupalaksi syönyt mitään, lounaalla söin 1/3 annoksen tomaattikeittoa, pienen palan leipää ja join cappucinon, iltapäivällä join lasin valkkaria, kuuden maissa söin salaattia ilman mitään kastiketta ja paistoin kanafileen, join yhden siiderin, illalla join 3 lasia valkoviiniä ja yöllä kotimatkalla söin puolet pizzapalasta ja 40 g sipsejä.

Edellisenä päivänä söin iltapäivällä kanasämpylän, palan omenakakkua vaniljasoossin kanssa ja join limun, illallisella thai-ravintolassa söin kookoskeiton ja paistettuja nuudeleita kanan ja kasvisten kanssa. Päivän mittaan varmaankin söin joitain hedelmiä ja söin ehkä muutaman näkkärin kevytjuuston kera.

Tänään olen tähän mennessä
- juonut kahvia, syönyt moniviljasämpylän jonka välissä kevyttä tuorejuustoa, kalkkunaleikkelettä ja salaattia sekä muutaman mansikan

Ostin toissapäivänä itselleni epätavallisen tiukat housut -yleensä pukeudun etenkin reisien kohdalta aika väljiin housuihin. Ne on semmoiset vähän farkkumaiset mustat housut, aika tavalliset, mutta mulle uudenlaiset koska ovat aika tiukat. Mulla oli nää eilen päällä ekaa kertaa ja nyt ovat taas jalassa. Jotenkin musta tuntuu etten näytä ihan kauhealta näissä vaikka hieman mietityttääkin että kuinka punkerolta sitä muiden silmissä oikein on. Mutta yritän rohkaista itseäni. Pitkästä aikaa housut kokoa 42 on hyvät - vielä jokin aika sitten yleensä vain 44 meni päälle.