Ihanasti tuntuu eilinen jumppa kehossa; vatsassa, rintalihaksisa, lapaluiden alla... Eilen kyllä söin aika lailla. Kaikki oli ihan kunnon ruokaa, mutta varsinkin ihanaa kesäkurpitsapaistosta söin reilusti. Sen kyllä olen huomannut, että kun kuntoilee, niin ainakin mulla ruokahalua riittää.
Olen lukenut eilisen illan ja tämän aamun Koolla on väliä -kirjaa, joka kyllä panee miettimään laihduttamisen motiiveja ja omia, tiedostamattomia hyväksytyksi tulemisen tarpeita. En ole koskaan aiemmin laihduttanut ja koen sen todella ristiriitaiseksi feministisen ajattelun kanssa. Vaikka en ole kirjassa vielä pitkällä, koen että oikeastaan runsaampi kehollisuus ja sitä kautta 'kurittomuus' on kiinnostava paikka nostattaa kysymyksiä naisen ruumiin rajoista ja rajoituksista ja tarpeesta hallita ruumista. Se ei ole helppo paikka, mutta se on kiinnostavampi kuin yleiset normit ja kauneusihanteet täyttävä ruumiillisuus.

Päivän syömiset:
- kahvia, yksi ruispala jonka päällä 10% sulatejuustoa, kalkkunaleikettä ja kurkkua, profeel ananasjogurtti
- katkarapucroissant, kahvi, muutama vadelma
- kanapasta jossa kanasuikaleita, porkkanaa, purjoa, valkosipulia, soijakermaa, tilkka öljyä, mustapippuria, basilikaa, suolaa ja täysjyväspagettia, lasi Rieslingiä
- pieni pala chilisuklaakakkua, Rieslingiä, kaksi palaa tummaa chilisuklaata