Olo on ehkä hieman parempi, mutta ei silti kehuttava. Olisi vielä kaksi päivää antibioottikuuria jäljellä, mutta en aio sitä jatkaa koska se ei kuitenkaan viruksen aiheuttamaan tulehdukseen auta. Koska kurkussa on myös valkoisia peitteitä, söin kuuria viisi päivää. Tämän olisi pitänyt auttaa jos kyseessä olisi ollut streptokokkibakteeri. Nieleminen on edelleen tuskallista ja olen jo ottanut kaksi paracetamolia kipuun. Niistä ei kyllä tunnu kauheesti apua olevan.
Tänään aion suunnistaa joko kevyelle lenkille tai kuntosalille. Ihan pakko on tehdä jotain, olo on sen verran tahmea. Olen juonut niin paljon teetä, että vatsa on lakannut toimimasta. Great.

Päivän syömiset:
- kahvia, teetä, n. 1dl rahkaa jossa pakastevadelmia ja ripaus sokeria
- tonnikalasalaatti (en syönyt sämpylää) ja kuppi teetä Hesburgerissa
- kahvia
- kaksi sesam ryvitaa, päällä 1,5% raejuustoa
- 5 pientä kalkkunapihviä, jäävuorisalaattia, retiisejä ja tilkka caesar-salaatinkastiketta, lasi punaviiniä, tilkka calvadosia

Edit klo 20:
Trainerini kehoituksesta tai 'käskystä' en mennyt lenkille ja lepään kuntoilun suhteen myös huomenna. Ehkä näin on paras, ettei tauti pitkity. Silti niin ottaa päähän. Tein kevyesti liikkuvuusharjoituksia ja vähän vatsalihaksia kotilattialla, sillä keho todella kaipaa liikettä.
Ostin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni kalkkunajauhelihaa ja tein siitä pihvejä Herkkuja ruokapöytään blogin innoittamana. Niistä tuli tosi hyviä, mutta hieman tuo jauhelihan käsittely ällötti. Olen ollut n. 15 vuotta kasvissyöjä ja vasta viime vuosina ruennut syömään silloin tällöin kalkkunaa tai kanaa. Itse olen laittanut niitä vain fileestä tai suikaleista. Nyt kun yritän laihduttaa, olen syönyt kanaa ja kalkkuna huomattavasti enemmän kuin ikinä ja alkaa vähän tökkiä ajatuskin kanapihvistä. No, nämä olivat hyviä vaikka eivät ihan hirmu kevyitä (niihin tuli punaista pestoa). Proteiinia ainakin tuli.