Eilen oli yhden ystävän kolmikymppiset. Oli mukavaa ja suorastaan tunteellista, mutta juotua tuli enemmän kuin olisi ollut järkevää. En syönyt juuri mitään, ihan loppuillasta tai -yöstä otin vähän salaattia ja patonkia. Ja herkuttelin myös tuorejuustolla.
Tosi moni ihmetteli ja kommentoi hoikistunutta olemustani: Näytät tosi laihalta... Mukavaa että ihmiset huomaavat muutoksen. Kerroin, että ei ole kyllä tapahtunut itsestään vaan töitä on pitänyt pirusti tehdä. Yllättäen puhuttiin paljon myös juoksemisesta. En tiennytkään, että niin moni tuttavapiirissäni oleva nainen harrastaa juoksua. Juhlissa oli aika paljon ihmisiä ja vaikka tunsin kaikki, monet heistä eivät ole sillei läheisiä että tietäisin heidän harrastuksistaan tai yksityiselämästään.

Päivän syömiset:
- kahvia
- kaksi viipaletta ruispaahtoleipää joiden päällä 11% tuorejuustoa, 17% juustoa ja paprikaa, pala sienimunakasta
- iso annos soijarouheeseen ja kidney-papuihin tehtyä chili con carnea
- kaksi väinämöisen palttoonappia jonka päällä soijarouhe-kidenypapu soosia, punaviiniä

Edit klo 19:
Hitto et on ollut hutera olo koko päivän. Lähinnä se johtuu valvomisesta, mutta alkoholilla on myös osuutensa asiaan. Tänään pitää mennä ajoissa nukkumaan. Meillä on huomennakin juhlat ja yllättäen tänne on tulossa aika paljon suurempi jengi kuin olin ajatellut. Ja kämppä on todella sekavassa kunnossa.
Anyway, pakotin itseni salille iltapäivällä. 1h 29min, 555 kcal josta 55% rasvaa, keskisyke 123.