Hirmu myöhään tuli taas valvottua ja napsittua kaikenlaista. Typerää. On vähän väsynyt olo kehossa, mutta pitäis raahautua kuntosalille. Eilinen lenkki oli jotenkin voimia vievä, mutta jos tänään menen salille, huomenna voin pitää vapaapäivän ja sunnuntaida käydä kevyellä lenkillä. Semmoinen olis suunnitelma, saa nähdä miten toteutuu.
Paino oli myös tänäaamuna 75.3 kg, laitan sen viikkopainoksi ja muutan punnituspäivän perjantaiksi. Nyt vain tsemppaan että pääsisin alle 75 kilon  -siitä on tullut maaginen raja jonka alle en tahdo millään päästä!

Päivän syömiset:
- kahvia, 1% viili, kaksi pientä viipaletta luomuruislimppua, päällä 10% sulatejuustoa ja kalkkunaleikettä
- kaksi pientä viipaletta luomuruislimppua joista toisen päällä 10% sulatejuustoa sekä paistettuja kanttarelleja ja purjoa, toisen päällä pelkkää sulatejuustoa, pala savustettua taimenta, profeel ananasjogurtti, kahvia
- n. 1dl rahkaa jossa 0.2% rahkaa, kevyttä vaniljakastiketta ja vadelmia, kourallinen tuoreita vattuja, teetä
- salaattia jossa täysjyväriisiä, tonnikalaa vedessä, katkarapuja, 3% fetaa, jäävuorisalaattia, kurkkua, maissia, oliiviöljyä, sitruunamehua, mustapippuria, basilikaa sekä kaksi pientä viipaletta luomuruislimppua joiden päällä 9% Polaria
- omenasiideri, pala mustikkapiirakkaa, lasi cavaa, muutama cashew

Edit klo 17:
Kävin salilla rehkimässä, 1h 10min, 487 kcal josta 50% rasvaa, keskisyke 129. Mulla oli vähän tiukka aikataulu salilla, joten jätin muutamat sykkeen nostot stepperillä tekemättä. Silti olin ihan hiestä märkä ja poikki! Mukavaa oli. Nyt pitää vähän venytellä kun en salilla ehtinyt. Illalliseksi aion tehdä tonnikala-katkarapusalaattia. Saan olla hetken aikaa itsekseni kotona, mikä on harvinaista herkkua. Mies lähti metsään kalaan ja marjaan, vanhempi lapsi on isänsä luona ja nuorimmainen meni sisarpuoltensa luo.