Käsittämättömästä hulinaviikosta on jotenkin selvitty, mutta kiire vielä jatkuu. Paino pysynyt samassa, 72.9 kg.

Päivän syömiset:
- kahvia, rasvatonta maustamatonta jogurttia ja hedelmämysliä
- vähän couscousta, 7 mustekalapuikkoa, kevyttä kermaviilikastiketta, jäävuorisalaattia
- punajuurikeittoa, kaksi ruispalaa joiden päällä 9% juustoa ja kurkkua
- punaviiniä, cavaa ja yöllä vielä shampanjaa, vähän punajuurikeittoa, kolme näkkäriä joiden päällä kevyttä kermaviilikastiketta ja 9% juustoa

Edit klo 20.30:
Pitkästä pitkästä aikaa olen kotona illalla. Olen tehnyt ruokaa, syönyt perheen kanssa ja lukenut lehtiä. Ihanaa. On ollut semmoista kiirettä, että olen edelleen todella väsynyt ja lähes toimintakyvytön, mutta pakko oli tänäänkin vääntää koko päivä kun oli deadline muutamalle jutulle. Mutta siis silti rauhaisampaa kuin vähään aikaan.
Lueskelin sport, fitness ja kg -lehtiä ja havahduin siihen, että painoni on pysytellyt n. kuukauden samoissa lukemissa. Mitään laihtumista ei siis ole tapahtunut. En juuri nyt osaa sanoa miksi. On tosin ollut työmatkaa ja muuta sekoittamassa ruokailu- ja liikuntarytmiä. Mutta silti. Mietityttää. Tosin reissaamisen ja äärimmäisen kiireen keskellä pitäisi ehkä myös olla tyytyväinen siihen, ettei paino ole noussut vaikka ei ole itse pystynyt laittamaan ruokaa eikä siten kovin tarkkaan tiedä mitä on tullut syötyä. Tai siis kuinka paljon rasvaa on tullut syötyä. En tiedä.
Tavoitteeni oli syksyllä painaa alle 70 kg. Se siis jäi haaveeksi. Mutta edelleen haluan päästä alle 70 kilon ja jostain etsin uutta potkua laihduttamiselle. Ongelma ei ole löytää motivaatiota liikkumiselle, päinvastoin. Lähinnä hankalaa on kauhean kiireisinä aikoina löytää aikaa kuntoilulle.
Onkohan kenelläkään kokemusta polarin uusista sykemittareista, FT80 ja FT60? Olen alkanut miettiä tavoitteellisemman juoksuohjelman noudattamista. Ajatuksia?