Päivän syömiset:
- kahvia, kaksi viipaletta reissumiestä joiden päällä avokadodippiä ja kalkkunaleikettä
- 1% viili, kahvia
- omena
- viipale reissumiestä jonka päällä 9% juustoa ja kalkkunaleikettä
- Anna-lehden reseptillä punajuuriohrattoa jossa kokonaisia ohrasuurimoita, sipulia, valkosipulia, punajuurta, kasvislientä, parmesania, timjamia, persiljaa, mustapippuria, vähän paistettua kanaa, punaviiniä
- kaksi pientä punajuuri-suklaamuffinia

Kiireinen päivä jota kuitenkin helpotti kampaajalla käynti. Mulla on joku ihmeellinen pukeutumis- ja meikkausvimma meneillään kun koko ajan tekee mieli ostella vaatteita ja meikkeja ja pukeutua... Tai no ei koko ajan, mutta enemmän kuin pitkiin aikoihin. Luulen johtuvan siitä, että kun painoa on pudonnut ja yhä useammat kaupan vaatteet mahtuvat ja istuvat päälle hyvin, niin avautuu ikään kuin uusia mahdollisuuksia millaisia vaatteita käyttää ja aivan uudenlaisetkin kuteet tuntuvat ja näyttävät mukavilta. Pidän myös syksystä kun voi pukeutua enemmän, mutta ei ole vielä kauhean kylmä. Tänään mulla oli päällä vihreän keltainen Köpiksestä ostettu hame, Lontoosta ostettu Nikki Pumpkinin yläosa, Seppälä by Hanna Sarenin lila jakku, Marja Kurjen ikivanha silkkihuivi ja Clarksin mustat kengät.
Tänään on esikoisen syntymäpäivä ja sen kunniaksi tehtiin myös Anna-lehden reseptillä punajuuri-suklaamuffineita. Ehkä syön illan mittaan yhden.