Väsy ja kiire. Aamupaino sama.
Eilen tuli istuttua iltaa vähän turhankin myöhään ja juotua viiniä vähän turhan paljon ja turhaa oli varsinkin makkaran paistaminen nuotiolla ja syöminen... No, mukavaa oli.

Päivän syömiset:
- kahvia, ruispala jonka päällä sipaisu keijua, 10% chevreä ja avomaan kurkkua, ruispala jonka päällä sipaisu keijua, kalkkunaleikettä ja avomaan kurkkua, 1% viili, kuppi teetä, pieni pala vadelmarahkakakkua
- pieni smoothie ja pienen pieni annos eiliseltä jäänyttä kukkakaalikeittoa
- puolitoista uunissa tehtyä kanafilettä, perunasalaattia jossa uusia perunoita, kikherneitä, avokadoa, retiisiä, kevyttä halloumia, ruohosipulia, oliiviöljyä, balsamicoa, suolaa, valkopippuria
- light siideri, lasi punaviiniä

Edit klo 19:
Aivan kaamea uupumus on vallannut mut. Mun piti mennä tänään tekemään hommia yhteen paikkaan, mutta en jaksanut. Ei vain löytynyt energiaa lähteä. Tein kyllä paljon muita asioita, mutta siihen en kyennyt. Nyt mietin, että olisiko hyvä kuitenkin vääntäytyä edes kävelylenkille. Odotan, että ruoka vähän sulaa ja katson sitten mikä on meininki.
Tänään tuli meille uusi auto. Ihanaa, että vanhasta päästiin eroon ennen kuin se hajos käsiin. Meillä on kaiki mummolat ja muut satojen kilometrien päässä, joten on ihan älyttömän ilahduttavaa, että voi rauhallisin mielin lähteä tien päälle. Samalla vaihdettiin myös bensa-autosta dieseliin. Uusi auto on meille musta oikeastaan liiankin hieno. Kyllä kelpaa kurvailla.
Kävin kaupassa ja käteen tarttui KG-lehti. Olen muutaman irtonumeron silloin tällöin ostanut ja nytkin lähinnä kiinnosti reseptit. On ihan hirmu kätevää nähdä ruokien kalomäärät 'viikon kattauksessa' ja tietty saada inspiraatiota kevyeen ruoan laittoon.

Edit klo 21.30:
Pakotin itseni lenkille, 1h 1min, 375 kcal josta 55% rasvaa, keskisyke 122.
Väsymyksestä huolimatta: hyvä mä!