Hitto että on vaikeaa reissaamisen, töiden, liikkumisen ja syömisen yhteensovittaminen. No, tässä ei ole mitään uutta, mutta nyt kun yritän saada niitä jonkinlaiseen järkevään tasapainoon, tajuan että se on vieläkin vaikeampaa kuin olen tähän mennessä kokenut.
Eilen illalla paino oli 78.5 kg (miksei vähemmän?) ja muutaman tunnin yöunen ja suihkun jälkeen 79 kg (miksi?). En tajuu. Kirjasin siis viikkolukemaksi 78.5 kg. Hitto että ottaa päähän. Vähän pienempi lukema olis jotenkin ollut motivoivampi ja oikeutetumpi. Mutta ei niin ei.
Tänään matkustin 9 tuntia, kolme eri lentoa. Sen jälkeen tein töitä putkeen 6 tuntia ja äsken kävin 30 min juoksulenkillä. Energiaa olis ollut juosta pidempääkin, mutta yöunet on jääneet vähiin ja matkalla oleminen kuluttaa. On tärkeä työviikko edessä enkä halua vetää itseäni piippuun. Juoksun kulutus 223 kcal, 50% rasvaa, maksimi syke 155 ja keskisyke 133. Silti olen ylpeä että jaksoin raahautua lenkille.

Syömiset:
Aamukahvi jossa loraus kevytmaitoa
Latte rasvattomaan maitoon
Pieni sämpylä jonka välissä jotain poro- tms leikkelettä ja salaattia sekä Elovena välipalapatukka ja kahvia lentokoneessa
Myöhäisellä lounaalla tonnikala sandwich ja cappucino
Välipalaksi kaks näkkäriä jonka päällä kevytjuustoa ja tomaattia sekä rasvaton maustamaton jogurtti
Lenkin jälkeen illalliseksi kaksi näkkäriä jonka päällä kevyttä tuorejuustoa ja tomaattia, kanasalaattia ja kuppi teetä