Heräsin aikaisin onnellisena siitä, että mies ja nuorimmainen ovat viikonlopun poissa. He lähtivät eilen mummolaan ja tulevat joskus sunnuntai-iltana takaisin. Mulla on paljon sellaisia suunnitteluhommia, joita on vaikea tehdä jos kaikki ovat kotona. Kun on väljempää, myös ajatus kulkee paremmin. Mulla on ollut haaveena päästä tekemään myös muutama siivousurakka, joiden kimppuun sitten kävin heti aamulla. Herättyään vanhempi lapsi liittyi urakkaan mukaan. Tehtiin hommia puolille päivin ja sit lähdettiin hoitamaan kaupungille asioita ja sen jälkeen mentiin vielä leffaan. Ihan mukavaa oli. Nyt olis tarkoitus käydä lenkillä, sen jälkeen jatkaa siivoushommia ja sitten tehdä jotain ruokaa.
Mulla oli päällä Nanson turkoosi mekko, joka selvästi istui paremmin nyt kun painoa on pudonnut. Mukavaa.

Päivän syömiset:
- kahvia, kaksi palaa ruisleipää joiden päällä sipaisu 12% tuorejuustoa, 10% juustoa, kalkkunaleikettä ja kurkkua
- kahvilassa cappuccino ja pieni tonnikalapanini täysjyväleipään
- leffassa pieni annos popcorneja, light limua
- reilu annos peruna-papu-halloumi -salaattia jossa uusia perunoita, kidney-papuja, marinoituja herkkusieniä, kevyttä halloumia, salaatinlehtiä, valkosipulia, oliiviöljyä, balsamicoa, soijakastiketta, mustapippuria, basilikaa, timjamia
- cavaa, kourallinen cashew-pähkinöitä

Edit klo 18.45:
Oi oli ihana lenkki! Pitkästä aikaa tuntui ihanalta juosta, keho tuntui vahvalta ja energiseltä ja tunsin itseni onnelliseksi voidessani kirmata pitkin metsiä. Energiasta huolimatta pidin sykkeen aika matalalla ja toppuuttelin itseäni hieman. Nautin vain rennosta juoksusta. 53min, 388 kcal josta 50% rasvaa, keskisyke 133. Jee!